MASCĂ DE PROTECȚIE Aurora "dive"
MASCĂ DE PROTECȚIE Aurora "dive"
MASCĂ DE PROTECȚIE Aurora "dive"
Colecție Aurora

MASCĂ DE PROTECȚIE Aurora "dive"

44 RON

Culoare
DIVE
modificaţi

Bavlnené rúška s našim dizajnom doladia outfit a vďaka nim dávate najavo, že podporujete slovenskú tvorbu aj počas pandémie.

Noua noastră colecție Aurora a fost creată pe fundalul acestui an deosebit. A adus în viața noastră schimbări, situații non-standard și lucruri precum măștile de protecție. Măștile de protecție au devenit tovarășii noștri de zi cu zi, nu ne vedem zâmbetele pe față ia rujurile au devenit bunuri inutile. Așadar, de ce să nu ne înfrumusețăm puțin situația și să spunem ceva lumii prin masca noastră de protecție?

Masca de protecție Aurora este un simbol și o speranță în același timp. Această mică bucată de țesătură ascunde atât de mult în ea, încât nici nu îți poți imagina. Pentru noi, ca firmă, înseamnă că, în loc de genți de mână am început să coasem de pe o zi pe alta măști de protecție ca să putem supraviețui până acum, am învățat să lucrăm cu noile tehnologii și ne-am adaptat din nou la situația actuală.

Așadar, dacă vei purta masca noastră de protecție poți spune: "Fac cumpărături pentru a susține companii mai mici ca să supraviețuiască, împreună facem față situației mult mai bine".

Imprimeu: Designul colecției Aurora în grafică asemănătoare broderiilor

Prindere: Elastic

Dezinfectare: Spălare până la max. 40 ° C, călcare până la 200 ° C pe partea opusă imprimării

Material:Două straturi: partea exterioară 100% poliester, partea interioară 100% bumbac

Punte nazală metalică:Da

  • Culoare principală : DIVE
  • Culori: DIVE
  • Tip: Imprimat
  • Materiale: 100% poliester, 100% bumbac
  • Model: Mască
  • Colecție: Aurora
Ambalaj
Ambalaj
Ambalaje moderne și luxoase care protejează produsul și, în același timp, subliniază calitatea și precizia chiar și în cele mai mici detalii.