Îngrijirea de produs

Pielea este un material natural care a fost dintotdeauna, este și va fi un simbol al calității și luxului. Un produs fabricat din aceasta are o calitate incomparabil mai mare decât un produs fabricat din piele artificială, de exemplu. Acest lucru însă nu înseamnă că este indestructibil. Pielea, gențile de mână și accesorii fabricate din piele au o anumită durată de viață. Orice diferență de culoare a materialului este o trăsătură caracteristică a pielii naturale și nu face obiectul unei reclamații. Pielea este un material viu care încă lucrează. În timp, se poate slăbi ușor și se poate adapta modul în care o folosiți.

Tipuri de piele din care fabricăm produsele noastre:

a) Piele netedă - piele cu o suprafață fin structurată, cu pori mici. Suprafața poate fi prelucrată în finisaj mat sau lucios în diferite modele. Pielea are propriul strat protector fin și este vopsită și tratată în prealabil. Un produs din acest material se curăță cu o perie adecvată sau o cârpă moale umedă și se șterge cu o cârpă uscată. Folosiți produse pentru îngrijirea pielii, nu produse pentru încălțăminte. Tratamentul excesiv precum și neglijarea acestuia, poate duce la deteriora produsului.

b) Piele netedă fără strat de suprafață de protecție- piele care nu are un strat protector special și astfel reacționează la influențele externe. Este un material delicat, dar își păstrează aspectul natural. Un produs realizat dintr-o astfel de piele va dobândi o patină interesantă în timp. Suprafața reacționează la influențe externe, astfel de reacții nu fac obiectul unei plângeri.

c) Piele lăcuită - piele cu o suprafață netedă și strălucitoare, obținută printr-un finisaj de lac. Această suprafață este foarte sensibilă la deteriorări mecanice, efecte chimice, umezeală și îngheț. Murdăria de pe suprafața din piele se îndepărtează cu o cârpă moale umedă, nu folosiți substanțe chimice.

d) Nubuc, velur (piele de căprioară) - piele șlefuită pe față sau pe dos. Produsele din acest material se curăță cu o perie de cauciuc și produse de curățat destinate pentru piele cu păr. Nu tratați aceste materiale niciodată cu cremă sau apă. Vă recomandăm să impregnați gențile de mână din velur cu un produs conceput în acest scop. Acestea protejează geanta de mână de apă care altfel s-ar îmbiba în pielea de căprioară.

Produse textile - nu sunt adecvate pentru utilizare pe timp ploios.

Nu spălați astfel de produse în mașina de spălat, deoarece acest lucru ar putea deteriora componentele metalice.

Capacitatea de încărcare a genților, poșetelor și servietelor:

0,5 kg - genți de mână pentru ocazii festive

2 kg - poșete și genți pentru îmbrăcăminte casual

3 kg - serviete și rucsacuri

5 kg - genți de călătorie

Reguli de bază pentru utilizarea produselor din piele

- Supraîncărcarea genților poate duce la crăparea, ruperea mânerelor sau deteriorarea carabinelor metalice și a altor componente. Defectele care apar din cauza supraîncărcării genții de mână duc la respingerea reclamației din cauza nerespectării principiilor scopului atunci când se utilizează produsul.

- Protejați produsele de deteriorările mecanice, cel mai adesea de abraziuni sau zgârieturi pe alte obiecte. Poate fi o zgârietură pe părți din îmbrăcăminte (curele, ceasuri etc.) sau o zgârietură pe alte materiale (mobilier, pereți etc.).

- Evitați contactul pielii cu agenți parfumați, care ar putea pătrunde în porii pielii și ar putea lăsa pe aceasta pete de necurățat.

- Nu expuneți mult timp produsele din piele direct la razele de soare, care ar putea duce la estomparea culorii.

- Dacă produsul intră în contact direct cu apa, ștergeți-l ușor cu o cârpă și lăsați-l să se usuce liber. Nu-l uscați niciodată la o sursă de căldură.

- Dacă produsul din piele este murdărit excesiv, nu folosiți solvenți chimici sau diluanți, deoarece acest lucru ar putea deteriora finisajul suprafeței materialului. Un astfel de produs trebuie dus la o curățătorie autorizată pentru curățarea pielii.

- Nu expuneți produsele mult timp la ploaie sau zăpadă, temperaturi ridicate, protecție împotriva zgârieturilor, grăsimilor sau contaminării excesive.

- Produsele cu nuanțe bogate și întunecate din piele periată, poate apărea o decolorare parțială. Prin urmare, nu vă recomandăm să purtați produse din astfel de piele în contact cu îmbrăcăminte albă și în culori deschise, datorită posibilei ușoare colorări a acestor haine.