Cândva o idee îndrăzneață a unei tinere slovace, astăzi un brand unic de familie. Viziunea lui Dajana Rodriguez, fondatoarea și designerul brand-ului cu același nume, s-a concretizat cu 9 ani în urmă. De atunci, tânăra firmă slovacă creează genți, care își vor găsi un loc în garderoba fiecărei femei.

DAJANA RODRIGUEZ

Povestea brand-ului a început să prindă contur în timpul studiilor de liceu ale lui Dajana. Chiar atunci a fost creată prima geantă, care a început totul. Construirea unei firme, care să stea pe stâlpi solizi, însă, necesita timp și hotărâre, de care Dajana nu dispunea. Viziunea ei a fost clară – să creeze genţi excepționale pentru zilele obişnuite și neobișnuite. Încă de la început au fost tradiţiile slovace, istoria artei, dar şi femeile din împrejurimile ei în final chiar şi clientele, ceea ce se reflectă în fiecare model al brand-ului, o sursă de inspiraţie pentru Dajana Rodriguez până astăzi.

GEANTA, CARE SE MOŞTENEŞTE
DAJANA RODRIGUEZ

GEANTA, CARE SE MOŞTENEŞTE

Toate produsele brand-ului nostru sunt concepute în aşa fel încât să țină pasul cu evoluția stilului fiecăruia dintre noi. Nu se vor pierde într-un potop de tendințe în continuă schimbare ci vor persista în garderobă mulţi ani. Creem genți care vor câștiga nu doar pe voi, ci și generaţiile viitoare.

Cum ne ambalăm produsele
Am reproiectat în detaliu ambalajul nostru. Acesta este modul în care ambalăm coletele dvs., voi arătați-ne cum le despachetaţi.

PRODUCŢIE

Genți Dajana Rodriguez lucrate manual

Dajana nu a renunțat la producția manuală nici după ce brand-ul a început să crească. Dimpotrivă, a devenit elementul cheie care caracterizează brand-ul. Pentru producție folosim tehnici vechi şi dispozitive de ultimă generație care combină tradiția cu inovația. Sunt create sub mâinile pricepute a croitorilor în Partizánske, care le inspiră viață.

Materiale

Materiale

Ne pasă de materialele folosite, de la fir până la forjare insistăm pe cele mai înalte standarde de calitate. Pielea de cea mai bună calitate din care sunt confecționate gențile nu numai că asigură unicitatea pieselor individuale, dar și durabilitate și longevitate.

Echipa noastră

Echipa noastră

La început, nu ar fi posibil acest lucru fără sprijinul familiei. Astăzi, întreaga firmă Dajana Rodriguez este o familie mare, care lucrează la un obiectiv comun – să creeze piese de calitate cu o poveste, care sunt sinonime cu luxul modern.

Povestea noastră

2012
Producerea primei genţi
2012
Începutul vânzărilor pe Sashe
2013
Deschiderea propriului e-shop
2013
Înființarea firmei și a brand-ului Dajana Rodriguez
2016
Genţi pentru prima dată la spectacolul lui Lydia Eckhart
2016
Prima participare la Zilele modei din Bratislava
2017
Deschiderea primului butic din Bratislava
2018
Extinderea producției și a echipei
2019
Am adăugat ambalajului nostru un nou aspect modernizat
2019
Prima prezentare solo a brand-ului DR