"Bijuteria strălucitoare a ținutei unei femei este poșeta ei ..."
Gențile elegante de mână fabricate manual în Slovacia, cu o poveste istorică și tradițională, își vor găsi un loc în garderoba fiecărei femei. Cu Dajana Rodriguez, obțineți o geantă de mână unică pentru zilele obișnuite, dar și pentru zilele speciale.

Viziune

Inspirată de toate doamnele hotărâte, ea a construit un brand de familie - compania Dajana Rodriguez. În spatele fiecărei colecții de genți de mână din piele se ascund săptămâni de proiectare a unui design perfect și noi tipuri de genți de mână. Fiecare trebuie să fie diferită - unică.

Producţie

Datorită lucrului manual, calității superioare și aspectului atemporal, geanta de mână din atelierul Dajanei vă va însoți timp de decenii. Realizarea manuală a genților de mână, pentru o durabilitate mare, vine cu cele mai unice piese care atrag întotdeauna atenția celor din jur și nu se pierd nici măcar într-un flux de tendințe în continuă schimbare.

Materiale

Fiecare colecție vine cu o idee nouă și fiecare model cu un motiv unic (brodat). Dajana începe să proiecteze genți de mână în momentul în care este inspirată suficient din viața de zi cu zi. Impulsul sunt adesea ornamente și forme istorice, pe care le proiectează în moda de astăzi.

DAJANA RODRIGUEZ

Dajana Rodriguez

Viziunea Dajanei, fondatoarea și designerul, s-a concretizat în 2014 în timpul studiilor sale la liceu. A început să-și transforme hobby-ul în istoria artei și tradițiile slovace în proiectarea primelor sale genți de mână.

signature

Poveste